Το Πάσχα στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχει την τιμητική του
Τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, πρωταγωνιστούν και αυτό το Πάσχα με παραδοσιακές γεύσεις και νοσταλγικές πασχαλινές μυρωδιές.
Τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, πρωταγωνιστούν και αυτό το Πάσχα με παραδοσιακές γεύσεις και νοσταλγικές πασχαλινές μυρωδιές.
Το πολίτικο τσουρέκι των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, φτιαγμένο σύμφωνα με τη μοναδική συνταγή του Λάζαρου Κωνσταντινίδη, ιδρυτή της εταιρείας το 1920, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Το φρέσκο βούτυρο, η αίσθηση που αφήνει το μαχλέπι, το άρωμα της μαστίχας που αναδύεται με μια μυρωδιά σχεδόν μεθυστική και η γλυκιά παραδοσιακή ζύμη είναι μερικά από τα μυστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Παραδοσιακό, γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού και επικάλυψη σοκολάτας ή γεμιστό με πατέ κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, όποια και αν είναι η αγαπημένη σας γεύση, σας περιμένει για να στολίσει το Πασχαλινό σας τραπέζι.
Τις γλυκές πασχαλινές προτάσεις συμπληρώνουν τα παραδοσιακά μυρωδάτα σμυρναίικα κουλουράκια καθώς και τα ευφάνταστα σοκολατένια αυγά σε μοναδικά σχέδια, φτιαγμένα με σοκολάτα υγείας και σοκολάτα γάλακτος που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
Ραντεβού λοιπόν, στα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που με τις πασχαλινές αυθεντικές γεύσεις τους θα δελεάσουν τον ουρανίσκο σας και θα χαρίσουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων.
Ξένη δημοσίευση
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε
- Μάστιγα οι απάτες – Τι πρέπει να προσέχετε
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Μαρία Καβογιάννη και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή – H ηθοποιός ερμήνευσε το «I Will Survive» με μπρίο και νάζι
- Κακοκαιρία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες στην Πορτογαλία – Νέες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ισπανία
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»