Στη Μόσχα για θέματα ενέργειας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντερ Νόβακ. Ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με τον κ. Νόβακ με τον οποίον θα συζητήσει ενεργειακά θέματα, με επίκεντρο τις ενεργειακές σχέσεις των δύο χωρών.
Διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντερ Νόβακ.
Ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με τον κ. Νόβακ τη Δευτέρα με τον οποίον θα συζητήσει ενεργειακά θέματα, με επίκεντρο τις ενεργειακές σχέσεις των δύο χωρών.
Θα συναντηθεί επίσης στη Μόσχα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, καθώς και με εκπροσώπους της Δούμας και κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Στην ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος
- Μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ευτυχισμένος μέσα σε 7 ημέρες;
- Ουκρανία – Ιράν: Παράλληλοι πόλεμοι σε τροχιά σύγκλισης
- Η ελληνική οικονομία των δύο ταχυτήτων και το πικρό ποτήρι της καθημερινότητας
- Σεξισμός και στις ιατρικές εξετάσεις
- Τέμπη: Εφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης




