Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ντανστον για τη «μάχη» με τη Λαμποράλ
Ένα απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν από την αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμποράλ για την 11ηη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Μπράιαντ Ντάνστον ταλαιπωρείται από ίωση και αφού ανέβασε πυρετό, τελικά δεν συμμετείχε στο χαλάρωμα που έκανε η ομάδα στο «Φερνάντο Μπουέσα». Ο Αμερικανός έμεινε στο ξενοδοχείο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πιθανότατα δεν θα τον έχει στη διάθεσή του αν και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ (22:00).
Ένα απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν από την αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμποράλ για την 11ηη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Ο Μπράιαντ Ντάνστον ταλαιπωρείται από ίωση και αφού ανέβασε πυρετό, τελικά δεν συμμετείχε στο χαλάρωμα που έκανε η ομάδα στο «Φερνάντο Μπουέσα».
Ο Αμερικανός έμεινε στο ξενοδοχείο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πιθανότατα δεν θα τον έχει στη διάθεσή του αν και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ (22:00).
Κατά τα άλλα ο Έλληνας κόουτς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά αφού και οι Λαφαγέτ και Σλούκας είναι 100% έτοιμοι έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τους. Στην Αθήνα, ωστόσο, έχουν μείνει οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια


