Διαμαρτυρία για τις φυλακές τύπου Γ΄ έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα
Έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής μια ομάδα περίπου 60 ατόμων που ζητούσε την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους έγκλειστους στις φυλακές απεργούς πείνας.
Έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής μια ομάδα περίπου 60 ατόμων που ζητούσε την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους έγκλειστους στις φυλακές απεργούς πείνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού έγραψαν με σπρέι συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν με τα αιτήματά τους αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει αντίδραση από πλευράς αστυνομικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομίας καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»


