Τρίωρη στάση εργασίας σε ηλεκτρικό – μετρό
Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει για τρεις ώρες σήμερα, Πέμπτη, η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική Στάση Εργασίας από 11:00 π.μ. έως 14:00 ακινητοποιώντας τους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 & 3.
Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει για τρεις ώρες σήμερα, Πέμπτη η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική Στάση Εργασίας από 11:00 π.μ. έως 14:00 ακινητοποιώντας τους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 & 3.
Αίτημα των εργαζομένων είναι η απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του Μετρό της Αθήνας, που, σύμφωνα με το Σωματείο τους, «παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός), όπως επίσης, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης – επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του Ηλεκτρικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση