Νεκρός από πυρά αστυνομικού άνδρας στο μετρό της Ουάσινγκτον
Νεκρός από τα πυρά αξιωματικού της ασφάλειας του υπόγειου σιδηροδρόμου των ΗΠΑ έπεσε άγνωστος άνδρας μέσα σε σήραγγα κοντά στο σταθμό του μετρό της Ουάσινγκτον Πότομακ Αβενιου. Τον άνδρα εντόπισε ο οδηγός συρμού του υπόγειου σιδηροδρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.
Νεκρός από τα πυρά αξιωματικού της ασφάλειας του υπόγειου σιδηροδρόμου των ΗΠΑ έπεσε άγνωστος άνδρας μέσα σε σήραγγα κοντά στο σταθμό του μετρό της Ουάσινγκτον Πότομακ Αβενιου.
Ο άνδρας δεν είχε άδεια για να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο μεταξύ των σταθμών Πότομακ Άβενιου και Στάντιουμ Άρμονι, σύμφωνα με εκπρόσωπο του μετρό.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί και τι συνέβη όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί.
Οι αρχές είπαν ότι δεν είναι σαφές αν οπλοφορούσε ή αν προκάλεσε τους αστυνομικούς.
Τον άνδρα εντόπισε μέσα στη σήραγγα ο οδηγός συρμού του υπόγειου σιδηροδρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»

