Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι στη Ρώμη
Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη, όπου διέμενε στο πλαίσιο της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της. Οι γονείς της κοπέλας ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δωρίσουν τα όργανά της.
Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη, όπου διέμενε στο πλαίσιο της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της.
Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης.
Οι γονείς της 17χρονης, οι οποίοι παρέμειναν επί μια εβδομάδα στη Ρώμη, πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύντομα, ενώ η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 4 Μαρτίου. Η κοπέλα έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου της Ρώμης.
Η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.
Νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως τα εγκεφαλικά τραύματα και το οίδημα που παρουσιάστηκε στη συνέχεια, δεν επέτρεψαν να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κατάσταση.
Κοντά στην οικογένεια στάθηκε όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες, ο Έλληνας υποπρόξενος στην ιταλική πρωτεύουσα Νίκος Τζωίτης.
- Στην Εντατική η μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη
Κρίσιμα 24ωρα για την μαθήτρια που έπεσε στο κενό από ξενοδοχείο της Ρώμης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Λιθουανία: Η κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των αερόστατων από τη Λευκορωσία
- Ηλεία: Θρίλερ στην Ανδραβίδα με IX βυθισμένο σε αρδευτικό κανάλι – Αγνοείται ο οδηγός
- Ο Τζέρεμι Ο. Χάρις του Emily in Paris συνελήφθη στην Ιαπωνία ως ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών
- Προσωρινή διακοπή στον τελικό του League Cup λόγω συσκότισης
- Τα εννέα βήματα της ΚΕΔ για την εκπαίδευση των διαιτητών της Super League

