Επί της αρχής «ναι» στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση
Εν αναμονή αλλαγών σε δύο τουλάχιστον άρθρα, υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, όπως επίσης από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΧΑ. Το Ποτάμι και το ΚΚΕ ψήφισαν «παρών». Η συζήτηση συνεχίζεται επί των άρθρων.
Εν αναμονή αλλαγών σε δύο τουλάχιστον άρθρα, υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, όπως επίσης από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή. Το Ποτάμι και το ΚΚΕ ψήφισαν «παρών».
Η συζήτηση του νομοσχεδίου, συνεχίζεται επί των άρθρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic


