Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επτά λόγοι για να έχετε photobooth στο πάρτι σας

Επτά λόγοι για να έχετε photobooth στο πάρτι σας

Αννιώ Παυλοπούλου Γιατί να έχωphotoboothστο γάμο μου; -Γιατί οι καλεσμένοι μπορούν να φύγουν από το γάμο σας με τις δικές τους φωτογραφίες. -Γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ με photobooth φωτογραφίες που θα θυμάστε για πάντα. -Γιατί έχετε να επιλέξετε μέσα από μεγάλο φάσμα τιμών. -Γιατί θα περάσετε αξέχαστες, αστείες, γεμάτες γέλιο στιγμές […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Γιατί να έχωphotoboothστο γάμο μου;

-Γιατί οι καλεσμένοι μπορούν να φύγουν από το γάμο σας με τις δικές τους φωτογραφίες.
-Γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ με photobooth φωτογραφίες που θα θυμάστε για πάντα.
-Γιατί έχετε να επιλέξετε μέσα από μεγάλο φάσμα τιμών.
-Γιατί θα περάσετε αξέχαστες, αστείες, γεμάτες γέλιο στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
-Γιατί είναι το μεγαλύτερο wedding trend και θα είστε από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν.
-Γιατί θα πρωτοτυπήσετε και σίγουρα θα κάνετε εντύπωση σε συγγενείς και φίλους.
-Γιατί ο γάμος σας δε θα είναι βαρετός και ανιαρός αλλά διασκεδαστικός και κεφάτος.
Το στυλ του photobooth
Τοphotoboothστολίζεται στα χρώματα του γάμου σας ή στήνεται υπαίθρια στον χώρο του γάμου ή της δεξίωσης. Μπορείτε δηλαδή, σε συνεργασία με τονφωτογράφο του γάμου σας, να επιλέξετε το δικό σας backdrop και να βγάλετε φωτογραφίες με μοναδικό φόντο.
*Ρομαντικό floral
Ένας λουλουδένιος τοίχος αποτελεί το τέλειο φόντο για την τέλεια photobooth φωτογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας λουλούδια ή λουλούδια που ταιριάζουν στη συνολική διακόσμηση του γάμου σας, για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.
*Vintage
Ένας απλός τοίχος με τούβλα που μπορείτε να τον ζωηρέψετε κρατώντας μικρά πλαίσια μαυροπίνακα, όπου θα γράψετε αστείες φράσεις, αποφθέγματα αγάπης ή μια προσωπική σας στιχομυθία. Έχετε στο νου πως εκτός από το ζευγάρι μπορούν να συμμετέχουν και αγαπημένοι φίλοι ή συγγενείς οι οποίοι θα δώσουν μια άλλη νότα ενθουσιασμού στη φωτογραφία.
*Polaroid
Το ζευγάρι μπορεί να ποζάρει πίσω από ένα πλαίσιο το οποίο θα παραπέμπει στο διάσημο στυλ φωτογραφιών. Το λευκό πλαίσιο κάτω από τη φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημειώσεις, όπως το όνομα του ζευγαριού, η ημερομηνία του γάμου ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε.
*Παίξτε με τα υλικά
Για το σκηνικό του photobooth σας είναι δυνατόν να επιλέξετε ανάμεσα από διάφορα και πολύ όμορφα υλικά. Μια ιδέα για το φόντο σας είναι το ξύλο. Ένα ξύλινο backdrop δίνει μια αίσθηση οικειότητας στο χώρο και αποτελεί μια πολύ «ζεστή» και όμορφη λύση. Άλλο ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι το πλαστικό σε όλες του τις μορφές. Ένα λαμπερό φόντο σε ασημί και χρυσούς τόνους θα δώσει έναν αέρα χλιδής στο γάμο σας. Τέλος, μπορείτε να παίξετε με διάφορα υφάσματα και υφές που να ταιριάζουν στο στυλ σας και να συμφωνούν με τη συνολική διακόσμηση του γάμου σας.
*Κορνίζα
Εσείς και το άλλο σας μισό μπορείτε να δοκιμάσετε photobooth φωτογραφίες κρατώντας πολύχρωμα πλαίσια. Οι «φορητές» κορνίζες αποτελούν ένα πολύ διασκεδαστικό happening στο γάμο καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε παιχνίδι ανάμεσα σε ζευγάρι και καλεσμένους.
*Σημασία στα αξεσουάρ
Εκτός από το φόντο το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες, μια ιδέα είναι η χρήση άλλων διασκεδαστικών αξεσουάρ. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές πινακίδες με αστείες φράσεις, ξύλινο μουστάκι σε στικ για διασκεδαστικούς μορφασμούς, καπέλα, σφυρίχτρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Συχνές ερωτήσεις
*Πώς μπορώ να έχωphoto-booth στο γάμο μου;
Ο φωτογραφικός θάλαμος μπορεί να είναι διαθέσιμος για το γάμο σας έπειτα από συνεννόηση με το στούντιο που παρέχει την συγκεκριμένη υπηρεσία, όπως το Montaz Productions. Συνήθως τα photobooths ενοικιάζονται για την ημέρα του γάμου ή για κάποιες ώρες και η τιμή τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι ώρες λειτουργίας, το αν θα επιθυμείτε να έχετε απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων, κτλ.

*Πότε θα βγάλω φωτογραφίες;
Οι φωτογραφίες στο θάλαμο βγαίνουν συνήθως στη δεξίωση του γάμου. Λειτουργεί έτσι ως ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό μέρος του πάρτι.
*Ποιες υπηρεσίες μου προσφέρει τοphotobooth;
Το wedding photobooth μπορεί να «ντυθεί» στα χρώματα του γάμου σας ή ανάλογα με τη διακόσμηση του χώρου που θα τοποθετηθεί. Έτσι θα αποφύγετε ένα άχαρο αισθητικό αποτέλεσμα. Πολλά photobooths έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τέλεια ανάλυση αλλά και επεξεργασία σε διάφορα format (κλασικό, ασπρόμαυρο, κτλ). Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να έχετε και επαγγελματικές συμβουλές και βοήθεια για ένα πιο επαγγελματικό και όμορφο αποτέλεσμα.
*Photobooth φωτογραφίεςVS φωτογράφιση γάμου.
Οι φωτογραφίες σε θάλαμο έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις απλές φωτογραφίες γάμου. Αρχικά το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο αυθόρμητο χωρίς στησίματα και πόζες. Το ζευγάρι μπορεί να ποζάρει όπως θέλει μέσα στο θάλαμο και να βγάλει φωτογραφίες με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Οι photobooth φωτογραφίες έχουν σίγουρα ένα πιο προσωπικό τόνο.

gamos.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024