Το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημα να κληθεί ο Βενιζέλος ως μάρτυρας
Για δεύτερη φορά η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εντούτοις το δικαστήριο επέμεινε στη θέση του να μην κλητευθεί για να καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Για δεύτερη φορά η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Οπως είπε, είναι σπουδαίος μάρτυρας και για τον λόγο αυτό αντιτάχθηκε στην ανάγνωση της κατάθεσης που είχε δώσει στην προδικασία.
Ωστόσο, το δικαστήριο επέμεινε στην προηγούμενη απόφασή του και απέρριψε το αίτημα της εισαγγελέως, όπως και αυτό του να μην αναγνωστεί η κατάθεση του κ. Βενιζέλου.
Υπενθυμίζεται ότι και την πρώτη φορά το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα περί της κλήτευσης του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Το Ειδικό Δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία για το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε θα συνεχίσει με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic


