Κέρι: Δεν θα μας εκφοβίσει όποιος βλάπτει αμερικανούς διπλωμάτες
Αναφορά στην επίθεση με ξυράφι κατά του αμερικανού πρεσβευτή στη Σεούλ έκανε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι από το Ριάντ όπου βρίσκεται. Ο Κέρι διαμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να φοβηθούν, ούτε να αποθαρρυνθούν από όποιον απειλεί και βλάπτει αμερικανούς διπλωμάτες.
Αναφορά στην επίθεση με ξυράφι κατά του αμερικανού πρεσβευτή στη Σεούλ έκανε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι από το Ριάντ όπου βρίσκεται.
Ο Κέρι διαμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να φοβηθούν, ούτε να αποθαρρυνθούν από όποιον απειλεί και βλάπτει αμερικανούς διπλωμάτες.
Παράλληλα, τόνισε ότι όποιος βλάπτει αμερικανούς διπλωμάτες θα τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος.
Ο πρέσβης Μαρκ Λίπερτ δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο από κορεάτη εθνικιστή. Τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά και ο ίδιος έγραψε αργότερα στο Twitter ότι είναι καλά και σε καλή διάθεση.
Από την πλευρά τους, βορειοκορεατικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως «δίκαιη τιμωρία» την επίθεση που δέχθηκε ο αμερικανός διπλωμάτης.
Συγκεκριμένα, το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA χαρακτήρισε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 55χρονος «μαχαίρι της δικαιοσύνης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ-Πούτιν: Όταν η Ουάσιγκτον «μιλά τη γλώσσα» της Μόσχας – Το πανομοιότυπο λεξιλόγιο… δύο πολέμων
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ
- Τρεις καταγγελίες «έβαλαν» χειροπέδες στον Γιώργο Τσαγκαράκη – Οι πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ.
- Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει αν υπήρξε ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους «Δύο Ξένους»
- LIVE: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ
- LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ



