Σορός έλληνα οδηγού φορτηγού φέρεται να βρέθηκε στο Norman Atlantic
Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξουν οι ιταλικές Αρχές, την πόρτα στην πρύμνη του Norman Atlantic, για να μπορέσουν να μεταφερθούν εκτός γκαράζ όλα τα αυτοκίνητα και να συνεχισθεί η προσπάθεια εντοπισμού τυχόν άλλων θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία του Μπάρι, εκ των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων που βρέθηκαν στο πλοίο, το ένα φέρεται να ανήκει σε Έλληνα, οδηγό φορτηγού, ηλικίας εξήντα ετών.
Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξουν οι ιταλικές Αρχές, την πόρτα στην πρύμνη του Norman Atlantic, για να μπορέσουν να μεταφερθούν εκτός γκαράζ όλα τα αυτοκίνητα και να συνεχισθεί η προσπάθεια εντοπισμού τυχόν άλλων θυμάτων.
Σύμφωνα με τα όσα διοχετεύουν έως τώρα από την εισαγγελία του Μπάρι, εκ των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων που βρέθηκαν στο πλοίο, το ένα φέρεται να ανήκει σε Έλληνα, οδηγό φορτηγού, ηλικίας εξήντα ετών.
Το δεύτερο, πιθανώς, ανήκει σε μετανάστη, που ταξίδευε σε γκαράζ και τα στοιχεία του οποίου δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα επιβατών.
Δεν έχουν, όμως, ακόμη γνωστοποιηθεί τα επίσημα αποτελέσματα των νεκροψιών.
Το πλοίο, στο μεταξύ, έχει μεταφερθεί από το Μπρίντιζι στο λιμάνι του Μπάρι.
Η Εισαγγελία της πόλης, με νέες πραγματογνωμοσύνες, ευελπιστεί ότι θα συλλέξει περαιτέρω στοιχεία για να μπορέσει να διαπιστωθεί πώς ξέσπασε και επεκτάθηκε η πυρκαγιά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία
