Γ.Κατρούγκαλος: Έχουμε κόκκινες γραμμές και στην εκτέλεση της συμφωνίας
«Υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Για εμάς οι 3.900 απολυμένοι θα γυρίσουν. Θα τους ενημερώσουμε και θα το συζητήσουμε, αλλά αυτό δεν είναι από τα πράγματα που θα πάρουμε πίσω» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος στον RealFM.
«Υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Για εμάς οι 3.900 απολυμένοι θα γυρίσουν. Θα τους ενημερώσουμε και θα το συζητήσουμε, αλλά αυτό δεν είναι από τα πράγματα που θα πάρουμε πίσω» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος στον RealFM.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δε θα μείνει στο υπουργείο εάν δεν γυρίσουν οι καθαρίστριες. «Εγώ δεν πρόκειται να μείνω στο υπουργείο αν δεν μείνουν οι καθαρίστριες. Όχι εγώ, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε ένα τέτοιο κομβικό θέμα» δήλωσε.
«Εμείς όπως είχαμε κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση πριν τη συμφωνία, έχουμε κόκκινες γραμμές και ως προς την εκτέλεση της συμφωνίας. Επομένως το είδος της διαπραγμάτευσης που είδατε μέχρι τώρα θα επαναληφθεί στη συνέχεια» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
«Δεν πρόκειται να δεχτούμε υποχωρήσεις -ό,τι και να μας πουν- σε αυτά που θεωρούμε κόκκινες γραμμές» αναφέρει ο κ. Κατρούγκαλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
