Παππάς: Οι αντικοινωνικές απαιτήσεις δεν μπορούν να εκτελούνται by the book
«Η καταστροφολογία καταστράφηκε. Οι παράλογες και αντικοινωνικές απαιτήσεις της τρόικας δεν μπορούν πλέον να εκτελούνται by the book από τη νέα ελληνική κυβέρνηση» δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Αποτιμώντας τις διαβουλεύσεις με τους εταίρους σημειώνει ότι «οι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν φωνή και βήμα στις διαπραγματεύσεις και δεν θα δεχτούν υποτακτικά πιέσεις και νουθεσίες».
«Η καταστροφολογία καταστράφηκε. Οι παράλογες και αντικοινωνικές απαιτήσεις της τρόικας δεν μπορούν πλέον να εκτελούνται by the book από τη νέα ελληνική κυβέρνηση» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Αποτιμώντας τις διαβουλεύσεις με τους εταίρους σημειώνει ότι «οι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν φωνή και βήμα στις διαπραγματεύσεις και δεν θα δεχτούν υποτακτικά πιέσεις και νουθεσίες».
Αναφερόμενος στον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «η επιλογή θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη της την ανάγκη εθνικής συναίνεσης».
Τέλος, ως προς το θέμα της ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας επιμένει στη νέα αρχή «δίχως να δημιουργούνται αριστοκρατίες» και τονίζει πως θα επανεξεταστούν όλες οι συμφωνίες-συμβάσεις της ΝΕΡΙΤ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κρύβεται σε μυστική τοποθεσία, επικοινωνεί μέσω δικτύου αγγελιοφόρων
- Ακτή Ελεφαντοστού: Οκτώ νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στην Αμπιτζάν
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
