Grimaldi: Eπανασύνδεση της γραμμής Πάτρα- Ηγουμενίτσα-Ραβένα
Την επανασύνδεση της γραμμής Πάτρα- Ηγουμενίτσα-Ραβένα, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Catania» από την 16η Φεβρουαρίου 2015, ανακοίνωσε ο ιταλικός όμιλος Grimaldi.
Οι αναχωρήσεις από τη Ραβένα θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 12:00 και Σάββατο στις 23:00, με άφιξη στην Ηγουμενίτσα αντίστοιχα την Πέμπτη στις 15:00 και τη Δευτέρα στις 02:00 και Πάτρα την Πέμπτη στις 21:00 και τη Δευτέρα στις 10:00.
Η αναχώρηση από την Πάτρα θα είναι τη Δευτέρα στις 22:00 και την Πέμπτη, στις 23:59, από την Ηγουμενίτσα, την Τρίτη στις 05:00 και την Παρασκευή στις 08:30 και άφιξη στη Ραβένα, την Τετάρτη στις 08:30 και το Σάββατο στις 19:00, αντίστοιχα.
To πλοίο «Catania» έχει ιταλική σημαία και ναυπηγήθηκε το 2003. Έχει μήκος 186 μέτρα και ολική χωρητικότητα 26.000 τόνους. Το μεταφορικό του έργο είναι 2.250 γραμμικά μέτρα φορτίου, ενώ παράλληλα μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 επιβάτες και 170 αυτοκίνητα. Το πλοίο αναπτύσσει ταχύτητα 23 κόμβων και διαθέτει 93 καμπίνες.
Εκτός από τη γραμμή που συνδέει τη Ραβένα με την Ελλάδα, το «Catania» κάθε Σάββατο θα εξυπηρετεί και το λιμάνι της Τεργέστης. Η ώρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη στη 01:00 με άφιξη στην Ηγουμενίτσα τη Δευτέρα στις 02:00 και στην Πάτρα, τη Δευτέρα στις 11:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
