Εξετάζεται μπόνους επί των εισπραχθέντων προστίμων για λαθρεμπόριο καυσίμων
Μπόνους σε ελεγκτές μόνο επί των προστίμων που εισπράττονται από το λαθρεμπόριο καυσίμων προβλέπει η πρόταση που εξετάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της πάταξης του λαθρεμπορίου, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Μάρδα σχετικά με το ενδεχόμενο να λαμβάνουν Bonus οι εφοριακοί επί των προστίμων που εισπράττονται.
Μπόνους σε ελεγκτές μόνο επί των προστίμων που εισπράττονται από το λαθρεμπόριο καυσίμων προβλέπει η πρόταση που εξετάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της πάταξης του λαθρεμπορίου.
Αυτό διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα σχετικά με το ενδεχόμενο να λαμβάνουν Bonus οι εφοριακοί επί των προστίμων που εισπράττονται.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «η πρόταση αυτή εκφράστηκε το 2011 στη μελέτη ‘Νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων’ της ΓΣΕΒΕΕ και του ΠΟΠΕΚ και αφορούσε μόνο τα πρόστιμα επί των λαθραίων καυσίμων, και δεν αφορούσε τους εφοριακούς στο σύνολό τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απαίτηση των ομάδων να συνεχιστεί η τηλεκριτική
- Κινδύνευσαν εργαζόμενοι στην καθαριότητα λόγω εισπνοής τοξικών ουσιών σε κάδο απορριμμάτων
- Χρήστος Βαλαβανίδης: Στο νοσοκομείο τις τελευταίες 12 ημέρες
- To Australian Open με φόντο την κορυφή του κόσμου
- Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα
- Έμμα Καρυωτάκη: Σε δίκη παραπέμπεται και η συνοδηγός του μοιραίου ΙΧ