Ανάληψη ευθύνης για γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη
Η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF)» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης με αυτοσχέδιο μηχανισμό, που σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά.
Η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF)» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης με αυτοσχέδιο μηχανισμό, που σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά.
Οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει μηχανισμό με τρία γκαζάκια έξω από το βιβλιοπωλείο του πρώην υπουργού, τα οποία δεν εξερράγησαν. Στο γεγονός είχε αναφερθεί ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.
«Τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Η ιδιοκτησία και οι επιχειρήσεις των πολιτικών είναι και αυτές στο στόχαστρο όπως ακριβώς και η σωματική τους ακεραιότητα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κείμενο ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε στο Indymedia.
Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση Μηδενική Ανοχή -με προκήρυξη που είχε αποστείλει στα ΝΕΑ- είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποτυχημένη επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, στο κέντρο της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί