Άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή ιταλού Προέδρου
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του προσώπου που θα διαδεχθεί τον Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο στην προεδρία της ιταλικής δημοκρατίας. Για μια ακόμα φορά κυριάρχησαν τα λευκά, τα οποία έφτασαν τα 513, ενώ τα άκυρα ήταν 27. Σε ψήφους, για μια ακόμα φορά ήταν μπροστά ο Φερνινάντο Ιμποσιμάτο με 126.
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του προσώπου που θα διαδεχθεί τον Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο στην προεδρία της ιταλικής δημοκρατίας.
Για μια ακόμα φορά κυριάρχησαν τα λευκά, τα οποία έφτασαν τα 513, ενώ τα άκυρα ήταν 27. Σε ψήφους, για μια ακόμα φορά ήταν μπροστά ο Φερνινάντο Ιμποσιμάτο με 126. Ο Βιτόριο Φέλτρι έλαβε 56 ψήφους, η Λουτσιάνα Καστελίνα 33, η Έμα Μπονίνο 23 και ο Στέφανο Ροντοτά 22 ψήφους.
Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ψηφοφορία, οπότε και πλέον θα αρκεί η απλή πλειοψηφία (505 «ναι»).
Εν όψει του τέταρτου γύρου ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κάλεσε τα πολιτικά κόμματα σε σύγκλιση προκειμένου να εκλεγεί ένας «τζέντλεμαν».
Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο, είπε ο πρωθυπουργός ζητώντας συναίνεση στο πρόσωπο του Σέρτζιο Ματαρέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (pic)
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων

