Στη διάθεση του Αναστασίου, Νίνης, Κουτρουμπής και Πράνιτς
Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο.
Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο.
Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Καλλονή ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα διαθέσιμοι είναι οι Νίνης, Κουτρουμπής και Πράνιτς, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά. Απουσίασε με άδεια ο Μπούι, ο οποίος μάλλον δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442