Ρόλο-κλειδί για το Ποτάμι σε νέα κυβέρνηση θέλει η ευρωομάδα των Φιλελεύθερων
Ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φέρχοφστατ συγχαίρει τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι για το επιτυχημένο ποσοστό που έλαβαν στις εκλογές και εκφράζει την ελπίδα ότι το κόμμα θα παίξει ρόλο-κλειδί σε ενδεχόμενη συμμαχική κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φέρχοφστατ συγχαίρει τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι για το επιτυχημένο ποσοστό που έλαβαν βάσει των exit poll και εκφράζει την ελπίδα ότι το κόμμα θα παίξει ρόλο-κλειδί σε ενδεχόμενη συμμαχική κυβέρνηση.
Η επιτυχία του Ποταμιού αποτελεί μία βιώσιμη εναλλακτική από τα παραδοσιακά κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς και αποδεικνύει ότι στην ελληνική πολιτική υπάρχει διάθεση για φιλοευρωπαϊκές και φιλομεταρρυθμιστικές δυνάμεις, τονίζει ο Φέρχοφστατ και εκφράζει την ελπίδα ότι το Ποτάμι θα παίξει ρόλο κλειδί σε ενδεχόμενη συμμαχική κυβέρνηση.
«Με τη μεταρρυθμιστική τους ατζέντα προσφέρουν πραγματική ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας» αναφέρει ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελευθέρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαντόλνι κατέληξαν σε συμβιβασμό
- UEFA Champions League: Η καθηλωτική ρεβάνς Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ζωντανά στο MEGA
- Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη στους τελικούς
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στους μύθους της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ, απαντάμε με αλήθειες
- Γαστούνη: Έσπασαν και έκαψαν το μαγαζί του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού


