Διασωληνωμένος και φρουρούμενος ο δράστης του τριπλού φονικού
Με κυνηγετικό μαχαίρι σκότωσε τον κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγό του και το 12χρονο παιδί τους ο 55χρονος δράστης της τριπλής ανθρωποκτονίας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο εσωτερικό οικίας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Διασωληνωμένος και φρουρούμενος νοσηλεύεται ο δράστης.
Με κυνηγετικό μαχαίρι σκότωσε τον κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγό του και το 12χρονο παιδί τους ο 55χρονος δράστης της τριπλής ανθρωποκτονίας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο εσωτερικό οικίας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μετά το έγκλημα πήδηξε από το μπαλκόνι, με σκοπό να αυτοκτονήσει, ωστόσο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος.
Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους, όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.
Όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι με εμφανή ίχνη αίματος, ενώ κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι.
Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.
Στην κατοχή του 55χρονου φυσικού αυτουργού εντοπίστηκαν μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για το έγκλημα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
