Φ.Κουβέλης: Με όλες τις δυνάμεις μας για μια θετική πορεία της χώρας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Φώτη Κουβέλη, μέλη του Συλλόγου Θρακών Μελισσίων, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, να δηλώνει πως «η Ελλάδα πρέπει να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται».
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Φώτη Κουβέλη, μέλη του Συλλόγου Θρακών Μελισσίων, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, να δηλώνει πως «η Ελλάδα πρέπει να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται».
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε:
«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χαρά, ελπίδα και δημιουργία. Οι έλληνες πολίτες πρέπει να σηκωθούν όρθιοι. Πρέπει να σηκωθεί η χώρα ψηλά. Μπορεί, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλουμε, έτσι ώστε η κοινωνία μας, η Ελλάδα να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται.
Κατέληξε λέγοντας ότι «η Δημοκρατική Αριστερά με τις δικές της δυνάμεις, με την υπεύθυνη θέση που έχει απέναντι στα πράγματα, πορεύεται με ελπίδα, με διεκδίκηση για την κοινωνία και τη χώρα. Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου η πορεία της χώρας να είναι θετική για το σήμερα και το αύριο. Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)
