Φ.Κουβέλης: Με όλες τις δυνάμεις μας για μια θετική πορεία της χώρας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Φώτη Κουβέλη, μέλη του Συλλόγου Θρακών Μελισσίων, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, να δηλώνει πως «η Ελλάδα πρέπει να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται».
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Φώτη Κουβέλη, μέλη του Συλλόγου Θρακών Μελισσίων, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, να δηλώνει πως «η Ελλάδα πρέπει να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται».
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε:
«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χαρά, ελπίδα και δημιουργία. Οι έλληνες πολίτες πρέπει να σηκωθούν όρθιοι. Πρέπει να σηκωθεί η χώρα ψηλά. Μπορεί, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλουμε, έτσι ώστε η κοινωνία μας, η Ελλάδα να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται.
Κατέληξε λέγοντας ότι «η Δημοκρατική Αριστερά με τις δικές της δυνάμεις, με την υπεύθυνη θέση που έχει απέναντι στα πράγματα, πορεύεται με ελπίδα, με διεκδίκηση για την κοινωνία και τη χώρα. Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου η πορεία της χώρας να είναι θετική για το σήμερα και το αύριο. Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος

