Norman Atlantic: Πλοιάρχος και πλοιοκτήτης διώκονται για ανθρωποκτονία
Με την κατηγορία της πολλαπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια και πρόκλησης ναυαγίου από αμέλεια θέτει στο στόχαστρό της έρευνα της ιταλικής εισαγγελίας τον πλοίαρχο και τον πλοιοκτήτη του Norman Atlantic. Το βήμα είναι τμήμα της έρευνας γύρω από το περιστατικό που έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελίες του Μπάρι, του Μπρίντεζι και του Λέτσε.
Με την κατηγορία της πολλαπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια και πρόκλησης ναυαγίου από αμέλεια θέτει στο στόχαστρό της έρευνα της ιταλικής εισαγγελίας τον πλοίαρχο και τον πλοιοκτήτη του Norman Atlantic.
Το βήμα είναι τμήμα της έρευνας γύρω από το περιστατικό που έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελίες του Μπάρι, του Μπρίντεζι και του Λέτσε.
O πλοίαρχος Αρτζίλιο Τζιακομάτσι και ο πλοιοκτήτης Κάρλο Βισεντίνι τίθενται υπό έρευνα για πολλαπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση τραυματισμού από αμέλεια και πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς


