Απεργία πείνας ξεκινάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιω. Μιχελογιαννάκης
Την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα κάνει γνωστή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα κάνει γνωστή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Ο βουλευτής καταγγέλλει, με δήλωσή του, τις προβλέψεις του προϋπολογισμού και τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα και προσθέτει ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση συζητάει ενισχυτική πιστωτική γραμμή που προϋποθέτει άλλο ένα μνημόνιο, το μνημόνιο συνεννόησης το οποίο είναι πέρα από τα παραπάνω.
«Μέσα σ’ αυτό το έγκλημα η Πολιτεία αφήνει ασχολίαστη τη δήλωση Νταβούτογλου για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου της Κύπρου, το οποίο σημαίνει ξεπούλημα και μάλιστα το προφυλάσσουν με απαγόρευση διαδηλώσεων. Αδυνατώ ως έλληνας πολίτης και όχι ως βουλευτής να καταλάβω και να συναινέσω στα παραπάνω. Αποφάσισα λοιπόν για τους παραπάνω λόγους, αλλά και για να ενεργοποιήσω τον κόσμο να κάνει σύνθημα ‘ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ’, να ξεκινήσω απεργία πείνας με τους Σύρους» δηλώνει ο βουλευτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)

