Χωρίς τον υπουργό Αμυνας το 3ο ελληνοτουρκικό Συμβούλιο Συνεργασίας
Κατόπιν συνεννοήσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Δένδιας δεν θα συμμετέχει στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, καθώς θέματα που αφορούν στην άμυνα και ασφάλεια της χώρας δεν είναι προς συζήτηση.
Κατόπιν συνεννοήσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Δένδιας δεν θα συμμετέχει στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς θέματα που αφορούν στην άμυνα και ασφάλεια της χώρας δεν είναι προς συζήτηση.
Αυτό έκαναν γνωστό σήμερα αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου φτάνει λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Αθήνα. Μετά την άφιξή του θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Το πρωί του Σαββάτου οι Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο 3ο «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Hilton.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]

