Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζεστε να συζήσετε; Σας έχουμε το βασικό χωροταξικό manual

Ετοιμάζεστε να συζήσετε; Σας έχουμε το βασικό χωροταξικό manual

Αννιώ Παυλοπούλου Η αγάπη είναι το ένα. Η επιθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του, ένα άλλο θέμα. Και το πώς θα μοιραστείς έξυπνα και αρμονικά το σπίτι μαζί του ένα επίσης άλλο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θέμα. Μερικά έξυπνα tips θα σας προστατέψουν από καθημερινούς καβγάδες και καθημερινές… αβολεψιές 1 Check list Πριν φτιάξετε κούτες […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Η αγάπη είναι το ένα. Η επιθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του, ένα άλλο θέμα. Και το πώς θα μοιραστείς έξυπνα και αρμονικά το σπίτι μαζί του ένα επίσης άλλο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θέμα.
Μερικά έξυπνα tips θα σας προστατέψουν από καθημερινούς καβγάδες και καθημερινές… αβολεψιές
1
Check list
Πριν φτιάξετε κούτες γίνετε αυστηροί με τον εαυτό σας και γεμίστε τες μόνο με τα πραγματικά απαραίτητα πράγματα. Πρόκειται για έναν από κοινού συμβιβασμό για τον οποίο θα πρέπει να θυσιάσετε κάποια αντικείμενα, όχι τα πολύ προσωπικά σας και αυτά συναισθηματικής αξίας αλλά ένα ακόμη βάζο γιατί να στριμωχτεί στα ντουλάπια του νέου σπιτικού. Και από τα τηγάνια, τις κατσαρόλες και όλα τα κουζινικά κρατήστε αυτά που είναι σε καλύτερη κατάσταση.

2
Τα «διπρόσωπα»
Η λειτουργικότητα είναι ο βασικός σας στόχος, μην τον χάνετε! Έπιπλα που εξυπηρετούν διπλό σκοπό είναι οι καλύτεροι σας σύμμαχοι: κονσόλα που ανοίγει σε τραπεζαρία ή γραφείο, καναπές-κρεβάτι, κτλ
3
Και μαζί και μόνοι
Μην μπείτε στην διαδικασία να δημιουργήσετε ένα ενιαίο στυλ. Προσπαθήστε καλύτερα να βρείτε τρόπους να συνδυάσετε τα διαφορετικής αισθητικής αντικείμενα σας ώστε ο καθένας να νιώθει οικεία μέσα στο χώρο και παράλληλα να αισθάνεστε ότι αυτός ο νέος χώρος είναι πραγματικά δημιούργημά σας.
4
Splish splash
Εκμεταλλευτείτε το χώρο κάτω από το νιπτήρα για να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας ή τοποθετήστε μια μονάδα ραφιών για όλα τα beaute μπουκαλάκια σας. Μεταλλικά κουτιά και όμορφα βαζάκια θα αποθηκεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αξεσουάρ σας –βαμβάκια, λαστιχάκια, μανό κτλ…
5
Private area
Ορίστε μια γωνιά που θα αποτελέσει το «καταφύγιο» σας, εκεί που θα μπορείτε να κάθεστε να ηρεμείτε και αν χρειαστεί να αφήνετε και για μέρα το πιάτο με τα ψίχουλα… Μπορεί να είναι και μια απλή μαξιλάρα δίπλα στο παράθυρο. Όπως και αν έχει, όταν θα παίρνετε θέση εκεί θα σημαίνει «άσε με τώρα να ησυχάσω».
ΣΟΣ ΘΕΜΑΤΑ
*Ντουλάπα: Μην απλώνεστε. Το ότι είμαστε γυναίκες και έχουμε χίλια δυο πράγματα δεν σημαίνει ότι θα καταπατήσουμε κάθε συρτάρι και κρεμάστρα. Οργανωθείτε και εφοδιαστείτε με όλα αυτά τα αξεσουάρ αποθήκευσης που εξοικονομούν χώρο και σώζουν ζευγάρια!
*Κρεβάτι: Ευτυχώς τα σύγχρονα μοντέλα σώζουν τον γαλήνιο ύπνο μας προσφέροντας τη δυνατότητα του μισού -μισού: το ίδιο στρώμα έχει διαφορετική σύνθεση και κατασκευή για κάθε πλευρά!

gamos.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024