Πατέρας και γιος ζούσαν με ένα πτώμα στον Κεραμεικό
Τη σορό ενός 52χρονου σε προχωρημένη σήψη βρήκαν την Κυριακή οι αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας που κλήθηκαν λόγω της δυσοσμίας σε κατοικία επί της οδού Θερμοπυλών 52 στον Κεραμεικό.
Τη σορό ενός 52χρονου σε προχωρημένη σήψη βρήκαν την Κυριακή οι αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας που κλήθηκαν λόγω της δυσοσμίας σε κατοικία επί της οδού Θερμοπυλών 52 στον Κεραμεικό.
Δύο συγγενικά πρόσωπα του θανόντος, ο αδερφός του και ο 95χρονος πατέρας τους, που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, το είχαν τυλίξει με σεντόνι και το κρατούσαν πάνω στον καναπέ του σπιτιού τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Και οι δύο άντρες συνελήφθησαν.
Φως στα αίτια και τον χρόνο θανάτου του 52χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Κάτοικοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός είχαν να τον δουν πάρα πολλά χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από τα κόκκινα χαλιά στα χαρακώματα: Το 2000 Μέτρα μέχρι την Αντρίιβκα δεν είναι «μια προπαγανδιστική ταινία»
- «Πότε πέρασαν;»: Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να απολαύσουν τις γιορτές
- Ανδρέας Ξανθός: Ενισχύσαμε το ΕΣΥ εν μέσω μνημονίων – Σήμερα είτε πρέπει να πληρώσεις, είτε να βρεις μέσο
- «Στο Παρά Πέντε»: Η Τηλεόραση ως χρονοτόπιο μιας ξεχασμένης αθωότητας
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν άφησε κάποτε την υποκριτική για να «βγαίνει με κορίτσια και να κάνει παρέα με συνομηλίκους»
- Πώς είναι σήμερα τα σπίτια – στολίδια του Λαχείου των Συντακτών




