Βίαια τάκλιν που… κόστισαν 16 αγώνες στους «δράστες»
Δύο Ρουμάνοι παίκτες τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού 16 αγωνιστικών, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της βαλκανικής χερσονήσου. Ο 28χρονος σέντερ μπακ της Βιτορούλ, Αλίν Σερόνι (φωτογραφία και βίντεο), τιμωρήθηκε για το αντιαθλητικό παιχνίδι πάνω στον Νίκουσορ Μπανκού της Κραϊόβα (ματς κυπέλλου στις 29 Οκτωβρίου), που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο.
Δύο Ρουμάνοι παίκτες τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού 16 αγωνιστικών, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της βαλκανικής χερσονήσου.
Ο 28χρονος σέντερ μπακ της Βιτορούλ, Αλίν Σερόνι (φωτογραφία και βίντεο), τιμωρήθηκε για το αντιαθλητικό παιχνίδι πάνω στον Νίκουσορ Μπανκού της Κραϊόβα (ματς κυπέλλου στις 29 Οκτωβρίου), που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο.
Ο 32χρονος μέσος, Γκάμπριελ Μουρεσάν, που αγωνίζεται στην Ταργκου Μούρες, θα μείνει ανάλογο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων για το βίαιο τάκλιν που έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 26 Οκτωβρίου.
Η ομάδα του αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της ποινής, τονίζοντας πως κι άλλοι παίκτες έχουν υποπέσει σε σκληρά φάουλ, ωστόσο, απέφυγαν παρόμοιες ποινές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις

