Στις Βρυξέλλες την Πέμπτη ο Κ.Μητσοτάκης
Για τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο θα μιλήσει το υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την Πέμπτη στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο, για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό στις Βρυξέλλες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει και επαφές με υπουργούς και άλλους αξιωματούχους.
Για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης θα ενημερώσει τους εταίρους ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την Πέμπτη στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο, για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό, στις Βρυξέλλες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει έμφαση στην αξιολόγηση δομών και προσωπικού, αλλά και τις στοχευμένες
ενέργειες για τη μείωση της γραφειοκρατίας.
Στο περιθώριο της Συνόδου, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί και άλλους αξιωματούχους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα