Βασικά είδη για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι συγκεντρώνουν οι Γιατροί του Κόσμου
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι συγκεντρώνουν το Σάββατο σε Αθήνα και Πειραιά οι Γιατροί του Κόσμου. Το ραντεβού δίνεται σε δύο κεντρικά σημεία για να μαζευτούν παιδικά ρούχα, παιδικά παπούτσια, κουβέρτες, υπνόσακους, παιδικά γάλατα και κρέμες, ρύζι και όσπρια.
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι συγκεντρώνουν το Σάββατο σε Αθήνα και Πειραιά οι Γιατροί του Κόσμου.
Το ραντεβού δίνεται σε δύο κεντρικά σημεία, στην Αθήνα (πεζόδρομος Πατριάρχου Γρηγορίου Ε επί της οδού Πανεπιστημίου, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) και στον Πειραιά (στο Κιόσκι της πλατείας Δημαρχείου) το Σάββατο στις 09.00-14.00.
Οι Γιατροί του Κόσμου συγκεντρώνουν παιδικά ρούχα, παιδικά παπούτσια, κουβέρτες, υπνόσακους, παιδικά γάλατα και κρέμες, ρύζι και όσπρια.
Η οργάνωση είδε και μεταφέρει τις ανάγκες και τα αιτήματα των προσφύγων οι οποίοι υπολογίζονται σε 90.000 εκ των οποίων οι 34.000 είναι παιδιά στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατανοώντας την ελληνική και ευρωπαϊκή διαφθορά
- Πού κείται τελικά η Κύπρος;
- Τα δύο γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στο ΟΦΗ (vids)
- Αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει προκαλέσει χάος στις μετακινήσεις
- ΗΠΑ: Μυστικοί πράκτορες του Ιράν, ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνομιλιών με τη CIA για τον τερματισμό του πολέμου
- Super League: «Εμφύλιοι» διαιτητών για να μην τιμωρούνται

