Νέα Υόρκη: Νεαρός αποκεφάλισε τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει
Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Άνδρας φαίνεται ότι μαχαίρωσε θανάσιμα την 66χρονη μητέρα του πριν αποκεφαλίσει τη σορό της, η οποία βρέθηκε στο δρόμο -με το κεφάλι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας πήδηξε στις γραμμές του τρένου, ακολουθώντας στο θάνατο τη μητέρα του.
Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Άνδρας φαίνεται ότι μαχαίρωσε θανάσιμα την 66χρονη μητέρα του πριν αποκεφαλίσει τη σορό της, η οποία βρέθηκε στο δρόμο -με το κεφάλι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας πήδηξε στις γραμμές του τρένου, ακολουθώντας στο θάνατο τη μητέρα του.
Αυτόπτες μάρτυρες που ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας θεώρησαν ότι ήταν μέρος φάρσας για τη γιορτή του Χάλογουιν, καθώς το κεφάλι της μητέρας του δράστη βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μακριά από το υπόλοιπο σώμα.
Σύμφωνα με τις αρχές, το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε στην άλλη μεριά του δρόμου επειδή κάποιος ή κάποιοι το είχαν κλωτσήσει.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Νασάου του Λονγκ Άιλαντ επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα μιας γυναίκας μπροστά από το διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης και ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε σε κοντινές γραμμές τρένου.
Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, «δεν υπάρχουν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ μητέρας και γιου, ούτε και οποιαδήποτε ένδειξη για τρομοκρατική δράση», δήλωσε αξιωματούχος.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, ο γιος, Ντέρεκ Γουόρντ 35 ετών, είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο όταν πήδηξε στις γραμμές τη στιγμή που πλησίαζε το τρένο. Ο ίδιος είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας, ενώ σκότωσε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι.
Η γυναίκα, Πατρίσια Γουόρντ 66 ετών, ήταν πρώην καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)



