Το Σάββατο εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ν.Αναστασιάδη
Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει αύριο, Σάββατο, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, του οποίου η κατάσταση της υγείας παρουσιάζει βελτίωση.
Εξιτήριο από το νοσοκομείο των Βρυξελλών αναμένεται να πάρει αύριο, Σάββατο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπος, Βίκτωρα Παπαδόπουλο.
Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο κ. Παπαδόπουλος, η κατάσταση της υγείας του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος πέρασε τη νύχτα σε ειδικό ωτορινολαρυγγολογικό νοσοκομείο των Βρυξελλών, εξελίσσεται ομαλά.
Οι θεράποντες γιατροί, ανέφερε, του συνέστησαν ξεκούραση μετά τη συνεχόμενη ρινορραγία και την ψηλή αρτηριακή πίεση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει αύριο (Σάββατο) στην Κύπρο».
Τον Κύπριο πρόεδρο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, για να του δώσει και το αναμνηστικό δώρο που έδωσε σε όλους τους ηγέτες με αφορμή την αποχώρησή του στις 30 Νοεμβρίου.
@euHvR present, on behalf of the #EUCO, to @AnastasiadesCY pic.twitter.com/ozxR7LxqXq
— NikosChristodoulides (@Christodulides) October 24, 2014
@euHvR with President @AnastasiadesCY. Wishes on behalf of all members of the #EUCO pic.twitter.com/zfnRR5bpRJ
— NikosChristodoulides (@Christodulides) October 24, 2014
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της Συνόδου επέδειξαν για την πορεία της υγείας του Νίκου Αναστασιάδη όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Αναστασιάδη είχε την Παρασκευή και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας



