Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 λόγοι που δεν θα γίνουμε ποτέ Κατρίν Ντενέβ

10 λόγοι που δεν θα γίνουμε ποτέ Κατρίν Ντενέβ

Η πιο γαλλίδα από όλες τις Γαλλίδες, η σταρ για την οποία μοιάζει να εφευρέθηκε η έννοια στιλ, η γυναίκα με εκείνο το αριστοκρατικό ξανθό που δεν πρόκειται να σου πετύχει ποτέ καμία κομμώτρια, έκλεισε τα 71. Ευχόμαστε στην Κατρίν χρόνια πολλά ανατρέχοντας στις 10 αγαπημένες μας στιγμές της

Η πιο γαλλίδα από όλες τις Γαλλίδες, η σταρ για την οποία μοιάζει να εφευρέθηκε η έννοια στιλ, η γυναίκα με εκείνο το αριστοκρατικό ξανθό που δεν πρόκειται να σου πετύχει ποτέ καμία κομμώτρια, έκλεισε τα 71. Ευχόμαστε στην Κατρίν χρόνια πολλά ανατρέχοντας στις 10 αγαπημένες μας στιγμές της
1. Belle du Jour.
Η αμαρτωλή φορούσε Yves Saint Laurent. Σύμφωνα με τον Μπουνιουέλ στο Παρίσι του 1967 υπάρχουν αστές νοικοκυρές σε απόγνωση που τα βράδια γίνονται πόρνες πολυτελείας και μοιάζουν στην Κατρίν Ντενέβ. Είπαμε, βοήθησαν και τα εκπληκτικά κοστούμια που σχεδίασε ο Ιβ αν και οι περισσότεροι από εσάς θυμούνται την Κατρίν με τα εσώρουχα στο κρεβάτι, εκεί όπου με μάτια μισόκλειστα και χείλη μισάνοιχτα είναι ο ορισμός του out of bed chic (τόσο 2014 όπως εξάλλου και το μπεζ μανικιούρ της)
2. Le Bon Plaisir, 1984.
Η Κατρίν είναι 40, και πιθανότατα εκείνη τη μέρα του 1984 να μην υπάρχει πλάσμα στη γη με μεγαλύτερη σεξουλικότητα. Φοράει ναυτικό πουλόβερ με λαιμόκοψη (υπάρχουν κάτι ολόιδια στην αγορά φέτος) από τα μαλλιά της δραπετεύουν με προσοχή ατημέλητες τούφες, και διαθέτει το σωστό μαύρισμα από τον ήλιο του Σεν Τροπέ.
3.Repulsion, 1965
Ξεχάστε τον ψυχολογικό τρόμο του Πολάνσκι (αυτό ήταν το πρώτο μέρος της Τριλογίας Δωματίου του σκηνοθέτη, θα ακολουθούσαν το Μωρό της Ρόζμαρι και ο Tetant) και κρατήστε μόνο το χτένισμα. Και αναλογιστείτε: ποια άλλη ηθοποιός μπόρεσε να δείχνει ποτέ τόσο σικ με τόσο πλατινέ μακριά μαλλιά ΚΑΙ με φράντζα (παράγοντες που συνήθως είναι το αντίθετο της κομψότητας).
4. Κάννες, 2005
Η γυναίκα φοράει χρυσό κοστούμι. Χρυσό. Και πουκάμισο από κόκκινο τούλι. Κόκκινο. Τούλι. Και όλα αυτά που κανονικά θα δημιουργούσαν εδώ μια στιλιστική τραγωδία στην ιστορία του red carpet γίνονται απλά μια glam rock στιγμή στην γκαρνταρόμπα της Θεότητας Ντενέβ.
5. Kάπου στη θάλασσα, 1969
Εχουμε ένα υπερ cool κορίτσι με ένα μαύρο δερμάτινο που από κάτω φοράει κίτρινο παντελόνι αλλά ποιος νοιάζεται, ειδικά όχι εκείνη, όταν τα μαλλιά της έχουν αυτόν τον όγκο και ο άνδρας της είναι ο Ντέιβιντ Μπέιλι.
6. The Hunger, 1982
Τη δεκαετία του 80 την ώρα που οι υπόλοιποι πληγώναμε τα μάτια μας με περμανάντ, φούξια κραγιόν, και λύκρα κολάν, η Κατρίν Ντενέβ μειδιούσε πίσω από τις σατέν ρόμπες της, με το λείο χτένισμά της και με αξεσουάρ -τι καλύτερο;- τον Ντέιβιντ Μπάουι στο cult βαμπιρικό δράμα Η πείνα.
7. Les Demoiselles de Rochefort (1967)
Άμα είσαι η πιο σοφιστικέ ηθοποιός στη χώρα, μπορείς να γίνεις και όσο χαζοχαρούμενη σου κάνει κέφι, όπως σε αυτό μιούζικαλ, παρέα με τον Φρανσουάζ Ντορλεάκ, το Τζιν Κέλι και αυτά τα ανεξήγητα τεράστια καπέλα.
8. Κάποια βραβεία, 2005
Τι παπούτσι να διαλέξω για αυτό το navy shirt dress με τα χρυσά κουμπιά για να μην μοιάζω με κυρία ναυάρχου; Ένα chunky, μεταμοντέρνο ’40ς, ολόχρυσο πέδιλο, ναι, ένα η Κάρμεν Μιράντα συναντά το Boogie nights πέδιλο. Κι έχουμε άλλη μια τέλεια εξίσωση, οι μικρότερες να κρατάνε σημειώσεις.
9. Εβδομάδα Μόδας, Παρίσι 2014
Απλά μαθήματα μόδας από ένα style icon που περπατάει στα παριζιάνικα πλακόστρωτα 71 χρόνια: δερμάτινο (ναι) παντελόνι που με κάποιο μεταφυσικό τρόπο δείχνει απόλυτα σωστό, μικρό cluch, κλασικές μυτερές γόβες και παλτό ριγμένο στους ώμους με ύφος βγήκα για ένα τσιγάρο και ξαναμπαίνω στο επόμενο show. Chapeau!
10. Μια τέλεια γυναίκα που βγαίνει τέλεια από ένα αυτοκίνητο
Αν υπήρχε βραβείο για το πώς να αποβιβάζεσαι από λιμουζίνα ενώ σε περιμένουν φωτογράφοι, θα το έπαιρνε και αυτό η Κατρίν. Όπως επίσης του πιο σέξι πέδιλου με μεσαίο τακούνι, ενός αντικειμένου τόσο εξωπραγματικού όσο και οι ανταρόλυκοι.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024