ΕΛΒΕ: Πούλησε τη συμμετοχή της στη Calin
Στην πώληση της συμμετοχής της στη θυγατρική εταιρεία Calin A.E., συμμετοχή που ανερχόταν στο 51% του κεφαλαίου της εταιρείας αυτής, προχώρησε η ΕΛΒΕ ΑΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σχετικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών υπογράφηκε σήμερα με αγοραστές τους λοιπούς μετόχους της Calin A.E. που αποκτούν το 2% και τη Calzedonia Holdings SpA που αποκτά το υπόλοιπο 49%.
Το συνολικό τίμημα μεταβίβασης ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για μείωση δανεισμού και μελλοντικές επενδύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου

