Άγριο έγκλημα στη Νάξο με θύμα 59χρονη
Νεκρή στο σπίτι της στον οικισμό Γαναλάδο στη Νάξο βρέθηκε 59χρονη, με τα χέρια της δεμένα και τον λαιμό της τυλιγμένο με ύφασμα. Οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη, με συμμετοχή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Νεκρή στο σπίτι της στον οικισμό Γαναλάδο στη Νάξο βρέθηκε 59χρονη, με τα χέρια της δεμένα και τον λαιμό της τυλιγμένο με ύφασμα.
Την γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία.
Τελικά, φιλικό πρόσωπο πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας -το οποίο βρίσκεται σε λόφο έξω από τον κυρίως τμήμα του οικισμού- κατάφερε να μπει μέσα και την βρήξε νεκρή.
Η γυναίκα βρέθηκε με δεμένα χέρια κι ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της. Τη σορό θα εξετάσει, μετά την παραλαβή της, ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί από τι επήλθε ο θάνατος της 59χρονης.
Στο νησί οδεύει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όσκαρ 2026: Συγκίνηση στο In Memoriam με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ
- Ιράν: Η «παγίδα κλιμάκωσης» του Τραμπ – Λέει ότι νίκησε αλλά ζητά βοήθεια από φίλους και εχθρούς
- Καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή ευημερία: Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας
- Άρθρο παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Telegraph: Ο κόσμος χρειάζεται μια στρατηγική ναυτιλιακή συμμαχία και τη χρειάζεται τώρα
- Το μήνυμα του Φουρνιέ για το μεγάλο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (pic)
- Η Ισπανία δεν θα πάρει μέρος σε καμία αποστολή στα Στενά του Ορμούζ


