Ενώπιον του εισαγγελέα ο Φ.Κουβέλης για τον «κουμπαρά»
Κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα δώσει σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα δώσει σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Τη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, ενώ χθες κατέθεσαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.
«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς παρεμβάσεις, να κάνει το έργο της» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα Εφετών.
«Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια να αντιστραφεί η πραγματικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης αποτελούν συνειδητή επιλογή για να συγκαλυφθεί το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το ΔΝΤ» τόνισε.
Διαβάστε επίσης
- Κωνσταντόπουλος, Καμμένος, Κουβέλης, Δραγασάκης στον εισαγγελέα για τον κουμπαρά
- Αιμ. Λιάτσος: Είχα αξιόπιστες πηγές για τα περί «κουμπαρά»
- Ενώπιον του εισαγγελέα ο Αιμ.Λιάτσος για το δημοσίευμα με τον «κουμπαρά»
- Συνεχίζονται οι αναταράξεις για τα περί χρηματισμού βουλευτών
- Σκουρλέτης: Φίλοι της κυβέρνησης έχουν βγάλει κουμπαρά για να εκλεγεί Πρόεδρος
- Σκουρλέτης για τον «κουμπαρά»: Η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας

