Κορυφαίος ο «Παπ», θετικοί Αντετοκούνμπο, Καλάθης και Κουφός
Παρά την συντριβή που γνώρισαν οι Χιούστον Ρόκετς από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη με 117-98, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του έχοντας σε 25,5 λεπτά, 13 πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα. Παράλληλα, οι Μέμφις Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη, ηττήθηκαν εκτός έδρας με 117-107 από την Οκλαχόμα. Ο Κουφός ηταν βασικός και σε 23 λεπτά είχε επτά πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ ο Καλάθης, αγωνίσθηκε 15,5 λεπτά, σημειώνοντας εννέα πόντους. Θετική εμφάνιση και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε τέσσερις πόντους και ριμπάουντ στην ήττα των Μιλγουόκι από το Κλίβελαντ με 106-100.
Παρά την συντριβή που γνώρισαν οι Χιούστον Ρόκετς από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη με 117-98, ο Κώστας Παπανικολάου, πρόσθεσε ακόμη μία θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.
Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του ΝΒΑ και ο 24χρονος άσος αγωνίσθηκε 25,5 λεπτά, με απολογισμό 13 πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.
Παράλληλα, οι Μέμφις Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη, ηττήθηκαν εκτός έδρας με 117-107 από την Οκλαχόμα. Ο Κουφός ηταν βασικός και σε 23 λεπτά είχε επτά πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ ο Καλάθης, αγωνίσθηκε 15,5 λεπτά, σημειώνοντας εννέα πόντους.
Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να ξεδιπλώνει το πολύπλευρο ταλέντο του. Αγωνιζόμενος στην θέση του πόϊντ γκαρντ, ο νεαρός άσος ήταν από τους διακριθέντες, στην ήττα που γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 106-100, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του κορυφαίου πρωταθλήματος.
Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε αρκετό διάστημα και ως σμολ φόργουορντ και τελείωσε τον αγώνα με τέσσερις πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.
Σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Νέα Ορλεάνη-Χιούστον 117-98
Οκλαχόμα-Μέμφις 117-107
Φιλαδέλφεια-Νέα Υόρκη 77-84
Κλίβελαντ-Μιλγουόκι 106-100
Μαϊάμι-Ατλάντα 103-109
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»