Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
5 λόγοι που το χαμόγελο θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο κρεβάτι

5 λόγοι που το χαμόγελο θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο κρεβάτι

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Για παράδειγμα, το κόκκινο χρώμα σε φορέματα, στα χείλη αλλά και φυσικά στα εσώρουχα. Ορισμένες έρευνες, μάλιστα, θεωρούν εξίσου ελκυστικό στοιχείο το σχήμα του προσώπου. Τώρα, ακόμη ένας ενισχυτικός σεξουαλικός παράγοντας έρχεται να προστεθεί και δεν είναι άλλος […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Για παράδειγμα, το κόκκινο χρώμα σε φορέματα, στα χείλη αλλά και φυσικά στα εσώρουχα. Ορισμένες έρευνες, μάλιστα, θεωρούν εξίσου ελκυστικό στοιχείο το σχήμα του προσώπου. Τώρα, ακόμη ένας ενισχυτικός σεξουαλικός παράγοντας έρχεται να προστεθεί και δεν είναι άλλος από το χαμόγελο –κάτι δηλαδή που αποτελούσε ήδη κοινό μυστικό για όλους μας.
Και επειδή για όλα πλέον υπάρχει μια παγκόσμια μέρα, από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο σημαντικό πράγμα για την ψυχολογική μας υγεία. Στις 3 Οκτωβρίου έχει ορισθεί η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και με αυτήν την αφορμή η EliteSingles βάλθηκε να αποδείξει με νούμερα την μεγάλη απήχηση που έχει το χαμόγελο και στο ερωτικό παιχνίδι και στην ενίσχυση της σεξουαλική μας διάθεσης.
Η έρευνα, λοιπόν, δείχνει ότι το παιχνίδι με τα μάτια έχει 20% απήχηση στο αντίθετο φύλο αντίθετα με το 60% των περιπτώσεων που η παιχνιδιάρικη ματιά συνοδεύεται με ένα ζεστό και αληθινό χαμόγελο.
Δεν είναι και τόσο παράξενο αν το καλοσκεφτούμε. Το χαμόγελο συσχετίζεται πάντα με την χαλαρή και φιλική διάθεση –βασικά χαρακτηριστικά που ξεμπλοκάρουν έναν άντρα και τον ενθαρρύνουν να μιλήσει σε μια γυναίκα. Επιπλέον, ο χαρούμενος άνθρωπος εκπέμπει αυτοπεποίθηση, στοιχείο επίσης πολύ ελκυστικό καθώς αποκλείει τα κόμπλεξ και τις συστολές που πολλές φορές στέκονται εμπόδιο στην σεξουαλική μας ζωή.
Επίσης, το 69% βρίσκει πραγματικά ελκυστικό ένα πρόσωπο με φυσικό, αβίαστο χαμόγελο σε σχέση με ένα άλλο αυστηρό όλο μυστήριο, σαγήνη και έντονο μακιγιάζ. Είναι λίγο και αυτά τα πρότυπα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που τα παρεξηγούμε και εμείς επιδιώκοντας να είμαστε «κάπως» και μόνιμα στην εντέλεια και ξεχνάμε πόσο και εμείς οι ίδιοι δείχνουμε σαφή προτίμηση στους ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε φιλικά και έχουν πάντα να μας χαρίσουν ένα λαμπερό χαμόγελο δίνοντας μας το ελεύθερο να ανοίξετε την καρδιά σας.
Λοιπόν, μην το σκέφτεστε. Αρχίστε τα χαμόγελα. Είναι σίγουρα πιο εύκολη και οικονομική λύση από το να αγοράζετε φορέματα και εσώρουχα.

gamos.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024