Κακοποιημένο αρκουδάκι βρέθηκε νεκρό στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης
Νεκρό βρέθηκε ένα μικρό αρκουδάκι κρυμμένο πίσω από θάμνο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, με σημάδια τραυματισμού στο σώμα του. Οι αρχές υποψιάζονται πως πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης ζώου και θεωρούν ότι το ζώο είχε σκοτωθεί πριν το σώμα του μεταφερθεί στο σημείο.
Νεκρό βρέθηκε ένα μικρό αρκουδάκι κρυμμένο πίσω από θάμνο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, με σημάδια τραυματισμού στο σώμα του.
Οι αρχές υποψιάζονται πως πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης ζώου και θεωρούν ότι το ζώο είχε σκοτωθεί πριν το σώμα του μεταφερθεί στο σημείο.
Το ζώο εντόπισαν τη Δευτέρα δύο γυναίκες που είχαν βγάλει βόλτα τους σκύλους τους και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του πάρκου.
Το νεκρό ζώο, ύψους ενός μέτρου, βρέθηκε με το στόμα ανοικτό και τραύματα στα πλευρά του.
Στον ζωολογικό κήπο στην τεράστια έκταση του Σέντραλ Παρκ δεν φιλοξενούνται αρκούδες και ούτε και έχει αναφερθεί εξαφάνιση αρκούδας από άλλους ζωολογικούς κήπους στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Νέος «μνηστήρας» για τον Αντετοκούνμπο οι Ρόκετς των Σενγκούν και Ντουράντ
- Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ο χριστουγεννιάτικος χορός, που τους δείχνει πιο ερωτευμένους από ποτέ
- Zelenskiy to Meet Trump in Florida for Ukraine Peace Talks
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»

