Οι Τζαζ υπέγραψαν συμβόλαιο «ζωής» με τον πεντάχρονο Πι Τζέι
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Πι Τζέι Γκίμπσον, ο οποίος πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ο πεντάχρονος, Γκίμπσον είναι μεγάλος φαν της ομάδας της Γιούτα, έτσι η διοίκηση του έδωσε την ευκαιρία να νιώσει σαν παίκτης της ομάδας για μία ημέρα, αφού υπέγραψε μαζί του... μονοήμερο συμβόλαιο και στη συνέχεια τον παρουσίασε (κεντρική φωτό).
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Πι Τζέι Γκίμπσον, ο οποίος πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Ο πεντάχρονος, Γκίμπσον είναι μεγάλος φαν της ομάδας της Γιούτα, έτσι η διοίκηση του έδωσε την ευκαιρία να νιώσει σαν παίκτης της ομάδας για μία ημέρα, αφού υπέγραψε μαζί του… μονοήμερο συμβόλαιο και στη συνέχεια τον παρουσίασε (κεντρική φωτό).
Ενώ υπήρχε και συνέχεια, αφού ο μικρός συμμετείχε στην ανοιχτή προπόνηση των Τζαζ, όπου έπαιξαν «οικογενειακό» διπλό και μάλιστα σκόραρε με… κάρφωμα (χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Γκομπέρ).
Δείτε το βίντεο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Φάγατε μεγάλη ήττα από τον λαό και δεν θα είναι η τελευταία
- Ιδού πόσες ώρες videogames την εβδομάδα βλάπτουν την υγεία
- Κολυδάς: Η προειδοποίηση εν μέσω επέλασης της κακοκαιρίας για το «ζήτημα ποιότητας πρόγνωσης»
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής