Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Morrissey αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο

Ο Morrissey αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, Morrissey, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα ότι έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε θεραπεία για καρκίνο. Είναι η πρώτη φορά που ο Morrissey, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στο νοσοκομείο, αναφέρεται σε καρκίνο. «Εάν πεθάνω, πέθανα» είπε ο ίδιος.

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, Morrissey, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα ότι έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε θεραπεία για καρκίνο.

Είναι η πρώτη φορά που ο Morrissey, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στο νοσοκομείο, αναφέρεται σε καρκίνο.

Μιλώντας στην El Mundo, ο Morrissey είπε: «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό».

«Εάν πεθάνω, τότε πέθανα. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν μοιάζω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω» είπε.

Όπως αναφέρει ο Guardian, στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με διπλή πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν να σταματήσει τις περιοδείες. «Είναι δύσκολο γιατί είναι ενσωματωμένο μέσα μου» είπε ο ίδιος.

Ο Morrissey θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό κοινό θα μπορεί να απολαύσει το βρετανό καλλιτέχνη στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024