Ένταση έξω από το Μαξίμου μεταξύ ΜΑΤ και εκπαιδευτικών
Επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης για να απομακρυνθεί ομάδα καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης για να απομακρυνθεί ομάδα καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι καθηγητές συγκεντρώθηκαν έξω από το Μαξίμου, άνοιξαν ένα πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο.
Αρχικά δεν υπήρξε επέμβαση της Αστυνομίας όμως όταν οι διαδηλωτές στη θέα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έκαναν πιο έντονη τη διαμαρτυρία τους, μια διμοιρία των ΜΑΤ παρατάχθηκε απέναντί τους επιχειρώντας να τους απωθήσει προς τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Οι καθηγητές αντέδρασαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αυξήσουν την πίεση και να προκληθεί ένταση για αρκετή ώρα, χωρίς ωστόσο οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χημικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00

