Αννιώ Παυλοπούλου

*Φέρτε μαζί μια φωτογραφία του νυφικού σας
Στην πρώτη συνάντηση με τον φούρναρη σας, αυτό θα είναι ένα σημείο εκκίνησης της συζήτησης για το σχέδιο και το στυλ της τούρτας.
*Μην φοβάστε το φοντάν
Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι ζαχαροπλάστες δεν το πετυχαίνουν κάνοντας πολύ παχύ ή χρησιμοποιώντας κακής ποιότητας υλικά. Στην πραγματικότητα, αν εφαρμοστεί σωστά, θα αποτελέσει έναν λεπτό, όμορφο καμβά. Για την καλύτερη γεύση, παραγγείλετε κρέμα βουτύρου για τη γέμιση.
*Δυο, το πολύ τρεις γεύσεις
Αλλιώς θα μπερδέψετε γευστικά τους καλεσμένους. Η ασφαλής επιλογή είναι κάτι από βανίλια και σοκολάτα. Για το χειμώνα, δοκιμάστε το συνδυασμό κανέλας με σοκολάτα από πραλίνα φουντουκιού και κρέμα βουτύρου με γεύση καπουτσίνο.
*Στολίδια σε ουδέτερο φόντο
Αν επιθυμείτε ντεκόρ στην τούρτα (βολάν, μαργαριτάρια, κ.λπ.), ζητήστε την επικάλυψη της τούρτας σε ουδέτερη απόχρωση.
*Ζήτω η μονοχρωμία
Λευκό σε λευκό: σούπερ μοντέρνο. Για ακόμη πιο προχωρημένο αποτέλεσα κάντε ανάγλυφα ή 3D μοτίβα. Να υπογραμμίσουμε οτι τώρα μεγάλη τάση είναι η μοβ τούρτες.
*Topper
Θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τον ζαχαροπλάστη σας και να του το δώσετε άμεσα για να υπολογίσει έτσι το πάχος και τις στρώσεις της τούρτας ώστε να σταθεί.
*Ευτυχώς…
Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ακόμη και μια βδομάδα πριν το γάμο. Οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου προσαρμόζονται εύκολα σε αυτόν τον νέο προγραμματισμό.

gamos.gr