Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γαμπρός στη Βενετία ο Τζορτζ Κλούνεϊ, παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν

Γαμπρός στη Βενετία ο Τζορτζ Κλούνεϊ, παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν

Γάμος... πολλών αστέρων έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στη Βενετία. Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε έναν από τους πιο αναμενόμενους γάμους της χρονιάς. Δείτε το φωτορεπορτάζ

Γάμος… πολλών αστέρων έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στη Βενετία. Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε έναν από τους πιο αναμενόμενους γάμους της χρονιάς.

Τον γάμο ανακοίνωσε ο ατζέντης του 53χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη και σύμφωνα με το Associated Press αυτή θα είναι η μοναδική επίσημη πληροφορία που θα βγει από τα χείλη του εκπροσώπου του Τζ.Κλούνεϊ.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του, ο Σταν Ρόζενφελντ.

Στα κανάλια της Βενετίας, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ έφτασαν για να παραστούν στον γάμο του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον, ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Μπόνο των U2 και η Σίντι Κρόφορντ, της οποίας ο σύζυγος Ράντε Γκέρμπερ πιστεύεται ότι ήταν κουμπάρος στο γάμο. Επίσης, καλεσμένοι στο γάμο ήταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Εκτός από τους αστέρες, τα κανάλια της Βενετίας γέμισαν με παπαράτσι και ένα σκάφος της αστυνομίας που προσπαθούσε να τους εμποδίσει να τραβούν φωτογραφίες, απέτυχε.

Η γαμήλια τελετή του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Aman (στο μέγαρο Papadopoli), όπου ακολούθησε δεξίωση.

Μία δεύτερη τελετή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα σε παλάτσο του 16ου αιώνα, αλλά δεν είναι γνωστό εάν αυτή θα γίνει ή εάν θα πρόκειται απλά για μια τυπική διαδικασία.

Ο γάμος λαμβάνει χώρα εν μέσω μιας εορταστικής τριήμερης ατμόσφαιρας. Την Παρασκευή η Αμάλ και ο Κλούνεϊ είχαν διοργανώσει «μπάτσελορ πάρτι» σε διαφορετικά σημεία της πόλης, ενώ την Κυριακή το ζευγάρι θα γευματίσει με τους καλεσμένους του.

Ο Κλούνεϊ με έξι φίλους του βγήκε να γευματίσει στο εστιατόριο Da Ivo, πίνοντας τεκίλα και γελώντας και συζητώντας, σύμφωνα με τον σεφ του εστιατορίου.

Ο 53χρονος ηθοποιός έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα διαρρεύσει καμία φωτογραφία που ο ίδιος δεν επιθυμεί να δει το φως της δημοσιότητας.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Aman υπέγραψαν συμφωνία μη αποκάλυψης πληροφοριών, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Il Gazzetino οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου δεν επιτρεπόταν να διαθέτουν κινητά τηλέφωνα.

Ο όρος αυτός ίσχυε και για τους καλεσμένους στον γάμο. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει ήδη πουλήσει τις φωτογραφίες του γάμου του στην αμερικανική Vogue, έναντι ενός ποσού που θα κατατεθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόλη φέρεται στον Κλούνεϊ σαν… δόγη. «Ας τον κάνουμε πρεσβευτή. Στην πραγματικότητα, για να παραμείνουμε στο θέμα, ας τον κάνουμε καβαλιέρε της Γαληνοτάτης» έγραψε η Σάρα Ντ’ Ασέντσο στην Corriere del Veneto.

«Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ επανέφερε τη Βενετία στα μάτια του κόσμου για μία εκλεκτή εκδήλωση που θα μεταδώσουν οι ταμπλόιντ και οι εφημερίδες από τον βορρά έως τον νότο, δείχνοντας μια διαφορετική εικόνα από εκείνη του χωριού της δωροδοκίας για τα (συστήματα) Mose» τονίζει η δημοσιογράφος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024