Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εναλλακτική βέρα του  Νταξ Σέπαρντ

Η εναλλακτική βέρα του Νταξ Σέπαρντ

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Η σχέση της Κρίστεν Μπελ και του Νταξ Σέπαρντ δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε παραδοσιακή. Πρώτον, δήλωσαν επίσημα ότι δεν θα παντρευτούν μέχρι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επετράπη στην Καλιφόρνια. Και όταν το αποφάσισαν απλά πήγαν οι δυο τους σε μια άδεια αίθουσα στα δικαστήρια του Beverly Hills και κατόπιν […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Η σχέση της Κρίστεν Μπελ και του Νταξ Σέπαρντ δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε παραδοσιακή. Πρώτον, δήλωσαν επίσημα ότι δεν θα παντρευτούν μέχρι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επετράπη στην Καλιφόρνια. Και όταν το αποφάσισαν απλά πήγαν οι δυο τους σε μια άδεια αίθουσα στα δικαστήρια του Beverly Hills και κατόπιν κέρασαν τους γνωστούς του από μια τούρτα που έγραφε «Ο χειρότερος γάμος στον κόσμο». Άρα, καθόλου περίεργο που δεν φορούν βέρες με τον Νταξ να επιλέγει ένα συμβολικό τατουάζ.
Το τατουάζ ου επέλεξε να «χτυπήσει» είναι μια καμπάνα παραπέμποντας σαφώς στο επίθετο της καλής του (Kristen Bell) μέσα στην οποία είναι δυσδιάκριτα τα αρχικά Κ, D και L: Kristen, Dax και το μωρό τους Lincoln.
«Δεν μου αρέσει να φοράω κοσμήματα αλλά σκέφτηκα ότι ένα τατουάζ θα μαρτυρά ότι είμαι πιασμένος. Και το επίθετο της συζύγου μου ήταν ιδανικό» είπε ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres .
Να σημειώσουμε ότι κάτι ανάλογο έχουν κάνει και η Μπιγιονσέ με τον Jay Z οι οποίο επέλεξαν το λατινικό 4 που παραπέμπει στην ημερομηνία του γάμου τους (4 Απριλίου) αλλά και τα γενέθλια τους: εκείνη 4 Σεπτεμβρίου και εκείνος 4 Δεκεμβρίου.
Ακόμη πιο προχωρημένο το άλλοτε ζευγάρι Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρντον οι οποίοι φορούσαν ο καθένας, κρεμασμένο σε μια αλυσίδα, ένα μπουκαλάκι με μια σταγόνα αίμα του άλλου.

gamos.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024