Βίντεο: Γαλλικά μαχητά χτυπούν θέσεις των τζιχαντιστών στο Ιράκ
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία. Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.
Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε στις 19 Σεπτεμβρίου αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας Atlantique 2.
Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης πλάνα ανεφοδιασμού μαχητικών εν πτήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
