Βίντεο: Γαλλικά μαχητά χτυπούν θέσεις των τζιχαντιστών στο Ιράκ
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία. Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.
Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε στις 19 Σεπτεμβρίου αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας Atlantique 2.
Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης πλάνα ανεφοδιασμού μαχητικών εν πτήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Κλείνει, μετά από σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας, το ενημερωτικό ραδιόφωνο του CBS – Απολύονται όλοι
- Ομόφωνο ψήφισμα για τον αφθώδη πυρετό από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»

