Βίντεο: Γαλλικά μαχητά χτυπούν θέσεις των τζιχαντιστών στο Ιράκ
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία. Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Βίντεο των πρώτων αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (IS) στο έδαφος του Ιράκ την περασμένη Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.
Μαχητικό Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας έπληξε στις 19 Σεπτεμβρίου αποθήκη επιμελητείας των τζιχαντιστών με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες GBU 12 πριν επιστρέψει στην αεροπορική βάση.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας Atlantique 2.
Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης πλάνα ανεφοδιασμού μαχητικών εν πτήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώ: H Βουλγαρία στο κατώφλι του ενιαίου νομίσματος
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή»
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
