Δόθηκε λύση για την κάλυψη των δικαιούχων του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»
Δόθηκε λύση για την κάλυψη των απαιτήσεων όλων των υπαρχόντων δικαιούχων του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδ.Κωνσταντινόπουλος, ενέκρινε την άμεση χρηματοδότηση του ΕΤΕΑΝ, με ποσό 100 εκατ. ευρώ, για την πλήρη αποπληρωμή όλων των δικαιούχων (περίπου 10.000 νοικοκυριών τα οποία με τη σειρά τους, θα εξοφλήσουν περίπου 30.000 επαγγελματίες).
Δόθηκε λύση για την κάλυψη των απαιτήσεων όλων των υπαρχόντων δικαιούχων του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενέκρινε την άμεση χρηματοδότηση του ΕΤΕΑΝ, με ποσό 100 εκατ. ευρώ, για την πλήρη αποπληρωμή όλων των δικαιούχων (περίπου 10.000 νοικοκυριών τα οποία με τη σειρά τους, θα εξοφλήσουν περίπου 30.000 επαγγελματίες), από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον».
Εξάλλου, όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εγκριθεί από την ΕΕ, η ένταξη νέων χρηματοδοτήσεων για δικαιούχους του Προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», με εμπροσθοβαρή χρονικά τρόπο, στη νέα προγραμματική περίοδο 2014- 2020.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο δρόμο προς τις κάλπες με άγνωστους Χ – Η είσοδος Τσίπρα και Καρυστιανού, εν αναμονή Σαμαρά
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα



