Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ & Μπεν:

Τζένιφερ & Μπεν: «Δεν είναι όλα ρόδινα στο γάμο»

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Στο τελευταίο τεύχος του InStyle, η Τζένιφερ Γκάρνερ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ και πώς η αγάπη τους έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών. Σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια, οι Afflecks δεν έχουν προτεραιότητα τους πλέον τα ερωτοτροπήματα. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Στο τελευταίο τεύχος του InStyle, η Τζένιφερ Γκάρνερ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ και πώς η αγάπη τους έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών. Σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια, οι Afflecks δεν έχουν προτεραιότητα τους πλέον τα ερωτοτροπήματα. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι ο ένας θα φλερτάρει όλη την ώρα τον άλλον. Δεν έχω την ενέργεια πλέον να κάνω κάτι τέτοιο» λέει η Τζεν στη συνέντευξη της.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται ο ένας για τον ή ότι δεν επιδιώκουν να περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο. «Είναι σε τέτοιο επίπεδο η σχέση μας, που επιδιώκουμε συνειδητά και με χαρά να περνάμε ώρες μαζί, να μοιραζόμαστε στιγμές, κοινές δραστηριότητες, να επενδύουμε στην αγάπη μας» προσθέτει η Τζεν.
Τι κάνουν όμως για να κρατούν το πάθος τους ζωντανό; Ολονύκτια ραντεβού. «Όταν κάναμε το πρώτο μας παιδί, ήμασταν μαζί μόνο ένα χρόνο. Ήμασταν ακόμη και οι ίδιοι μωρά. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ούτε πια θυμάμαι πώς ήμασταν πριν έρθουν τα παιδιά. Τώρα, καμιά φορά κανονίζουμε να έχουμε μια ολόκληρη νύχτα για εμάς, ακόμη και να διανυκτερεύσουμε άλλου».
Και ενώ γενικά υπάρχει αυτή η κοινή πορεία, όσον αφορά τα παιδιά οι ρόλοι διαχωρίζονται. «Ξέρω τι προτιμά το καθένα για γεύμα, επιτηρώ τις σχολικές εργασίες και όλα τα γραφειοκρατικά που αφορούν τα παιδιά. Ο Μπεν δεν τα γνωρίζει αυτά, δεν καταπιάνεται με αυτά. Εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τα γέλια. Όσο και αν τα γαργαλάω εγώ και τα πειράζω, εκείνα πάντα γελούν και διασκεδάζουν περισσότερο με τον μπαμπά τους. Αν εγώ είμαι τα αργά και σταθερά τύμπανα, αυτός είναι η τζαζ».
Όπως και αν έχει, όσο παραμυθένια ή προσγειωμένη και αν ακούγεται η σχέση τους ο κύριος και η κυρία Άφλεκ έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό, ζηλευτό και ξεχωριστό: μεγαλώνουν μαζί και παραμένουν ευτυχισμένοι και πλήρεις.

gamos.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024