Ανησυχητική άνοδος στη στάθμη του Έβρου
Σημαντική άνοδο παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής η στάθμη του ποταμού Έβρου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στη Βουλγαρίας, με τη ροή του νερού να ξεπερνά τα 1200 κυβικά μέτρα το δευτερόλεπτο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκονται επί ποδός.
Σημαντική άνοδο παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής η στάθμη του ποταμού Έβρου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στη Βουλγαρίας, με τη ροή του νερού να ξεπερνά τα 1200 κυβικά μέτρα το δευτερόλεπτο.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκονται επί ποδός ώστε να αποτραπούν πλημμύρες.
Την περιοχή του Ορμενίου και των Δικαίων επισκέφτηκε την Κυριακή ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζεται σταθερή.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνιστά στους πολίτες να μην πλησιάζουν σε αναχώματα και να μη διέρχονται από πλημμυρισμένες περιοχές, εάν δεν είναι απόλυτα βέβαιοι για το βάθος του νερού και την κατάσταση του οδοστρώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο σκυλάκος Πάρης θ’ αρρωστήσει απ’ τη στεναχώρια του, επειδή τον παράτησαν – Είμαστε το «φάρμακό» του
- Η κόντρα των Μπέκαμ στην εποχή των φασαίων: Ο Μπρούκλιν κάλυψε το τατουάζ που είχε αφιερώσει στον πατέρα του
- Κορωπί: Αστυνομικός διέσωσε ηλικιωμένο ζευγάρι από ορμητικά νερά
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων σε βασικές οδικές αρτηρίες έως την Κυριακή
- ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος της Nestle
- Λέικερς – Σίξερς 119-115: Νίκησαν οι «Λιμνάνθρωποι», τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς (vids)


