Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 28 Αυγούστου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 28 Αυγούστου

Τρεις ταινίες βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Η μεταφυσικού περιεχομένου ρομαντική κομεντί του Γούντι Άλεν, Μαγεία στο Σεληνόφως, η περιπέτεια Lucy του Λικ Μπεσόν με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και η κινουμένων σχεδίων Αεροπλάνα 2.

Τρεις ταινίες βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Η μεταφυσικού περιεχομένου ρομαντική κομεντί του Γούντι Άλεν, Μαγεία στο Σεληνόφως, η περιπέτεια Lucy του Λικ Μπεσόν με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και η κινουμένων σχεδίων Αεροπλάνα 2.

Μαγεία στο Σεληνόφως

(3/5)

Ο Στάνλεϊ είναι ένας ρεαλιστής ταχυδακτυλουργός που δεν πιστεύει στη μαγεία του κόσμου. Καλείται να «ξεσκεπάσει» μία νεαρή πνευματίστρια που βρίσκεται στη νότια Γαλλία και υπάρχουν υποψίες ότι εκμεταλλεύεται πλούσιες οικογένειες. Εκείνος, όμως, δεν μπορεί να ανακαλύψει το κόλπο παρά τις προσπάθειές του και αρχίζει να αμφιβάλλει για τη λογική του. Στα χνάρια της Κατάρας του Πράσινου Σκορπιού, το Μαγεία στο Σεληνόφως ασχολείται με αυτά που δεν βλέπουμε. Δύο κόσμοι συγκρούονται: εκείνος που πιστεύει στην ύπαρξη των ψυχών, μιας ανώτερης δύναμης και όλων αυτών που δεν βλέπουμε και εκείνος που θεωρεί ως υπαρκτό μόνο αυτό που βλέπει το μάτι. Ο Κόλιν Φερθ είναι υπέροχος στον ρόλο του απαισιόδοξου Στάνλεϊ, αν και ερμηνεύει έναν ρόλο παρόμοιο με του κυρίου Ντάρσι στο Περηφάνια και Προκατάληψη. Χαριτωμένη κωμωδία, ιδανική για το τέλος του καλοκαιριού.

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Έμα Στόουν, Κάθριν ΜακΚόρμαν, Έιλιν Άτκινς, Σάιμον ΜακΜπερντ

Lucy

(2,5/5)


Μία πανίσχυρη ναρκωτική ουσία έχει ως αποτέλεσμα μια νεαρή κοπέλα να αρχίσει να χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος του -αχρησιμοποίητου από τον άνθρωπο- τμήματος του εγκεφάλου της, αποκτώντας στην πραγματικότητα υπερ-ηρωικές δυνάμεις. Συναρπαστική σκηνοθεσία και ενδιαφέρουσα πλοκή, η οποία όμως προς το τέλος αγγίζει την υπερβολή (ακόμα και για ταινία επιστημονικής φαντασίας). Αν και η προσπάθεια του Μπεσόν να χωρέσει φιλοσοφία και περιπέτεια δεν πετυχαίνει πλήρως, οι θηλυκές ηρωίδες του σκηνοθέτης, είναι πάντα ενδιαφέρουσες.

Σκηνοθεσία:Λικ Μπεσόν
Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μιν-σικ Τσόι, Αμρ Γουακέντ, Αναλί Τίπτον

Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες

(2/5)

Ο Ντάστι, το αεροπλάνο αγώνων, μαθαίνει ότι το κιβώτιο ταχυτήτων του έχει χαλάσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες. Μετά από μία μεγάλη πυρκαγιά, θα χρειαστεί να πάρει δίπλωμα πυροσβεστικού αεροσκάφους, θα κάνει καινούριους φίλους και θα αντιμετωπίσει νέους κινδύνους. Η ταινία διαθέτει κοινωνικό μήνυμα και ωραίες εικόνες, αν και είναι κάπως πιο σοβαρή από τις προηγούμενες ταινίες του είδους.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτς Γκαναγουέι
Με τις φωνές των: Γιώργου Καπουτζίδη, Ντορέττας Παπαδημητρίου, Γιώργου Λιάντου, Γιώτας Μηλίτση, Δημήτρη Μάριζα, Φοίβου Ριμένα

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024